Over ons

Echte smaak

Peter Beijerman en zijn team staan garant voor de echte smaak. Hij beoefend de kookkunst al van jongs af aan, het is hem daarom met de paplepel ingegoten. Peter en zijn team zijn kritisch, werken alleen met de beste producten en zijn op een prettige manier veeleisend. Uiteraard kunnen wij al uw culinaire wensen vervullen. Wij prepareren datgene waar u echt trek in heeft en net zo uitgebreid als u dat wilt.
 

Texel heeft bij ons een speciale plekje.

Texel biedt veel overheerlijke Texelse producten. Door de schone lucht en de invloed van het zilte zeewater smaken de meeste producten intenser en lekkerder. Bovendien is er geen sprake van massaproductie. En wij kennen de telers of fokkers zelf, dus wij weten waar wij de lekkerste producten kunnen verkrijgen.
 

Kaasmakerij

Onder onze eigennaam laten we onze kaas maken. Wij maken alleen gebruik van de de beste dagmelk. Proef onze heerlijke
truffelkaas of een van de andere exclusieve en overheerlijke kazen.
Uw eigen kaas laten maken, dat kan ook. stuur ons een mailtje met uw wensen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

 

Truffels

Catering versgemaakt.nl importeert haar eigen truffels en heeft de aller-lekkerste. Het aanbod is afhankelijk van het seizoen.
 

Wijnen

Mooie en karakteristieke wijnen begeleiden het geheel. Geur, reuk en smaak en afdronk zijn daarbij belangrijk, maar ook de combinatie met de gerechten. Steeds op zoek naar verbetering en verfijning, nooit standaard maar altijd verrassend. zie onze wijn pagina.
 

Locatie

O.a. verzorgt versgemaakt.nl uw complete catering op elk gewenste locatie. Of het nu gaat om een relatief kleine party of om een groot en uitbundig feest. Wij komen ook met plezier naar een alreeds besproken locatie of ander land. Wij werken grensoverschrijdend.
Ook kunnen wij bij u thuis koken en geven wij inspirerende
workshops. Wij informeren u graag over welke locatie er voor handen zijn.
 

Sfeer

Natuurlijk zorgt lekker eten voor een goede basis. Maar versgemaakt.nl wil meer. Een event is wat ons betreft pas geslaagd als er een ultieme en ontspannen sfeer is. Als iedereen zich thuisvoelt en uiterst tevreden weer naar huis gaat.
 

Referenties

Uiteraard is het moeilijk om over jezelf te zeggen dat je goed bent. Dat laten wij daarom graag aan anderen over. Mocht u referenties willen, dan geven wij, natuurlijk na overleg met de betrokkenen, aan u door.Wij staan voor u klaar...

Onze medewerkers staan garant voor een perfecte uitvoering van catering en events. Wij hebben het devies: "door ons kunt u als gastheer te gast zijn op uw eigen event". Wij gaan graag met u om de tafel zitten om dit ook voor u waar te maken. U brengt uw wensen en wij onze ervaring en expertise. Zo garanderen wij een, voor u, onvergetelijk evenement . Voor het realiseren van uw wensen kennen wij bijna geen grenzen en daarom staat er in deze brochure slechts een greep van wat wij te bieden hebben.

Hebt u vragen, wilt u meer informatie over de mogelijkheden, wilt u een afspraak maken of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met:

B&E Groep Partyservice / VERSGEMAAKT.NL
Witbolstraat 5
1032 LC Amsterdam
Tel: +31 (0)20 694 63 71
Fax: +31 (0)20 694 59 91

Jack Hesta , 06-54687398,
info@begroep.nl, www.begroep.nl

Peter Beijerman 06-53196787 info@versgemaakt.nl, www.versgemaakt.nl